2020 İçin En İyi E-ticaret Platformları

2020 İçin En İyi E-ticaret Platformları
Sosyal Medyada Paylaş

E-ticaret sitesi platformları e-ticaret siteleri için özel olarak tasarlanan ve site kurma işlemini son derece basit hale getiren sistemlerdir. Bu tarz platformlar kişilerin herhangi bir kodlama bilmesine gerek kalmadan harika e-ticaret siteleri yapmalarını sağlamaktadırlar. Her geçen gün aralarına yenilerinin de eklendiği en iyi e-ticaret platformları arasında tam olarak bir platform olmasa da WooCommerce gibi WordPress eklentileri de yer almaktadır.

Bu tarz platformlar sayesinde küçük işletmeler de kolay ve hızlı bir şekilde dijital dünyada ticarete geçebilmekte ve ekonomilerini büyütebilmektedirler.

1. OpenCart

OpenCart, güçlü ve köklü e-ticaret sitesi platformlarından bir tanesidir. Güçlü yapısı ve sunduğu kolay anlaşılır kullanıcı paneliyle kullanıcılara rahat bir kullanım imkanı sunmaktadır. Geniş özelleştirme seçenekleri sunan OpenCart online mağazanızı dilediğiniz gibi şekillendirmenize olanak tanımaktadır. Sistemde yer alan sayfa oluşturucular dilediğiniz kadar sayfa oluşturmanızı sağlayarak internet sitenizin geniş bir içeriğe sahip olmasını sağlar.

OpenCart’ın öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Diğer platformlara göre kullanıma çok daha kolaydır.
  • Çeşitli uzantıları destekler ve çoğu temayla uyumludur.
  • Dahili bir SEO işlevi bulundurur.

2. Magento

Magento yeni nesil e-ticaret sitesi platformlarından bir tanesidir. Çoğunluklu olarak büyük işletmeler tarafından tercih edilen platform her gün kullanıcı sayısını artırarak internet dünyasındaki konumunu daha da ileri taşımaktadır.

Kullanıma OpenCart’a göre daha zor olan Magento kullanıcıya çok geniş imkanlar vermektedir. İstediğiniz gibi özelleştirmeler yapabiliyor ve sitenizi dilediğiniz gibi esnetebiliyorsunuz. Fakat tüm bunlar için bir miktar kodlama bilgisine ihtiyaç duyuyorsunuz…

Magento’nun öne çıkan özellikleri de şunlardır:

  • Büyük yapılı siteler için optimum performans sunar.
  • Geniş ödeme seçeneği sunar.
  • Farklı para birimlerini destekler.
  • SEO açısından muhteşem bir yapıya sahiptir.
  • Ödeme güvenliği sağlar.
  • Farklı vergi oranlarını destekler.

En iyi e-ticaret platformları arasında yer alan Magento öğrenmesi bir tık zor olan ama öğrenildiğinde muhteşem siteler ortaya çıkarmanıza neden olan bir platformdur.

3. WooCommerce

WooCommerce aslında tam olarak bir e-ticaret plaftormu değildir. Bir internet sitesi oluşturma platformu olan WordPress’te yer alan mükemmel bir eklentidir. Son derece kolay bir arayüzü olan WordPress’de WooCommerce ile herhangi bir kodlama bilgisine gerek kalmadan muhteşem e-ticaret siteleri yaratabiliyor ve çok geniş çapta özelleştirmeler yapabiliyorsunuz.

Binlerce özel uzantıyı da destekleyen WooCommerce e-ticaret sitenizde fiyatlandırma, ödeme alma ve kampanya düzenleme gibi tüm e-ticaret özelliklerini desteklemektedir.

WooCommerce’nin öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • WordPress sayesinde son derece kolay kullanım sunar.
  • Geniş WordPress topluluğundan destek alabilme imkanı verir.
  • Özel uzantılar ile e-ticaret sitenizi dilediğiniz gibi şekillendirebilmenizi sağlar.

Herhangi bir teknik bilgi bilmeden çok kolay ve hızlı bir şekilde e-ticaret sitesi açmanızı sağlayan WooCommerce mutlaka bu işe ilk defa başlayanların kullanması gereken bir eklentidir.

4. osCommerce

osCommerce, kolay kurulumu ve basit arayüzüyle dikkat çeken bir e-ticaret platformudur. E-ticaret siteleri kurabilmeniz için özel olarak geliştirilen bu platform eski gözüken bir arayüze sahiptir. Eski ve klasik görünümlü panel, size tahmin ettiğinizden çok daha fazla işlev sunmaktadır. İşlevsel ve özelleştirilebilir yapısı sayesinde diğer platformlardan ayrılmaktadır.

Gelişmiş işlevleri ve minimal tasarımıyla her türden kullanıcıya hitap eden platform aktif ve geniş bir kullanıcı topluluğuna sahiptir. Herhangi bir sorunda destek alabileceğiniz bu topluluk yüzlerce ücretsiz özel uzantı ve temayı desteklemektedir. Dilediğiniz gibi özelleştirmeler yapabilmenize izin veren e-ticaret platformları arasında yer alan osCommerce’nin öne çıkan özellikleri de şunlardır:

  • Kolay kullanım imkanı sunar.
  • Minimal tasarım sisteminizi yormaz.

Küçük çaplı işletmeler tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi e-ticaret platformları listesindeki osCommerce sürekli yeni güncelleştirmeler yayınlayarak kullanıcılarını güvende tutmaktadır.

5

2020 İçin En İyi E-ticaret Platformları

E-ticaret sitesi platformları e-ticaret siteleri için özel olarak tasarlanan ve site kurma işlemini son derece basit hale getiren sistemlerdir.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Sosyal Medyada Paylaş
  • Yazar : Gali Medya
  • Kategori : E-Ticaret
  • 16 Eylül 2020
Yorum Gönder